Šaty jak pro princeznu

V každé ženě je stále tak trochu ukrytá princezna nebo zkrátka nějaká šlechtična. V podstatě vždycky když přijde čas plesové sezóny, firemní akce nebo společenské události, tak se právě tento duch vznešenosti projevuje na povrch. Předně je třeba vybrat správné šaty, ve kterých se bude žena cítit především uvolněně, bezpečně a také sebejistě. Někdy je třeba ovšem zasáhnout do střihu a tak trochu provést nějaké úpravy a vymyslet jak propracovat do detailu své šaty na míru https://www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/propracovat-saty-na-miru. Kdo nemá moc představivost, tak je lepší se obrátit na někoho, kdo na první pohled vidí, kde je třeba přispěchat s nějakým doplňkem na pomoc. Mnohdy poslouží krajka, třpytky, korálky nebo různé výšivky, které upoutají pozornost a vlastně tak odvedou zrak od míst, která mají zůstat skrytá. Přesně takové zázraky se dají vytvořit, aniž by se do střihu nějak složitě zasahovalo.

šaty s výšivkou

Drobnost jako pásek

V podstatě se jedná o nejoblíbenější doplněk, který se nosí. Ač se to nezdá, tak jeho umístění hodně rozhodne o tom, jak šaty budou sedět. V podstatě dokáže i pěkně oživit postavu a zvýraznit přednosti. Také mají určitou výhodu, že nijak nepodléhají módním trendům, tudíž nijak nestárnou a je mezi nimi poměrně dost slušný výběr. Jen přece jenom bychom měli věnovat pozornost, jaký typ postavy máme a podle toho se zařídit. Úzký pásek by si mohly zvolit ženy, které jsou štíhlejší a drobnější, v opačném případě je lepší zvolit širší provedení.

společenské šaty

Pásek do pasu – krásně zvýrazní ženskost, vhodný je jak k volnému stylu šatů, tak upnutému. Zvýrazňuje přesně definovaný pas a může slušet i ženě, která považuje svoje bříško za problematickou oblast. Chce to jen zvolit spíše méně výrazný a tenčí verzi.

Nad pasem – tato verze je velmi sexy a vyniká u žen, které mají vysokou a hubenější postavu. Ostatní by se raději této verzi měly vyhnout.

Na bocích – další elegantní verze a klidně i z části povoleného pásku bude slušet ženám, které mají nějaké to kilo navíc.